tiistai 15. tammikuuta 2013

Vko 2

Maanantaina juoksemassa koirien kanssa omat 5km lenkit. Olo oli vähän flunssainen, eikä juoksu tuntunut kovinkaan hyvältä. Koirat kyllä menivät mukavasti. Urhokin juoksi hyvin, ei ollut kiinnostunut hajuista.
 
Torstaina oli omatoimi agitreenit. Urhon kanssa otettiin kontakteja puomilla ja A:lla. Puomilla onnistuu hyvin, mutta A:lla tuntuu olevan hankaluuksia vauhdin kanssa pystyä pysähtymään kontaktille. Täytyy tehdä taas jokin herättävä juttu ensi kerralla. Kepit meni hienosti, vaikka ohjureita ei ollutkaan joka välissä. Hyppyjä, pussi ja putkia otettiin myös. Sitten nännikumin nouto tasamaalta ja sama hyppynoutona 60cm pressuesteellä. Kapulan pito treeni ja vielä pari kapulan noutoa pressuesteellä. Hyvin meni.
 
Perjantaina tottisteltiin ja Urho oli hyvin mukana hommissa. Seuraamista ja perusliikkeet. Sama homma Iitulla. Molemmista löytyi virtaa ja intoa. Loppuun vielä molemmille renkaan vetoa. Urho paineli kovaa meidän väliä rengasta vetäen ja näytti nauttivan hommista. Iitulle vaan tasaista vetoa renkaalla.
 
Lauantaina tuli fyssari hoitamaan koirat. Elias sai aloittaa ja herralta löytyikin aikamoiset jumit selästä vasemmalta puolelta. Olisiko liukastunut vai mitä? Seuraava aika varattiinkin Eliakselle jo muutaman viikon päähän, että nähdään miten lähtenyt palautumaan. Iitu ja Urho olivat molemmat hyvässä kunnossa. Molemmilta löytyi pientä jumia vasemmasta kyljestä ja se voisi olla seuruutuksen seurausta. Anukin tutki Urhon "toispuoleisuutta" hyppysarjoilla ja ainut mitä löysi, niin Urho ei reagoi vasemmalla jalalla seistessään yhtä nopeasti tasapainon pitämiseen kuin oikealla seistessään. Muutaman herätyksen jälkeen alkoi vasenkin jalka toimia paremmin. Sunnuntaina olikin vuorossa vain hihnalenkkeilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti