sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vko 1

Tottisteltu on tällä viikolla 3 kertaa ja siihen päälle Suskin opeissa käynti. Suskin luona käytäessä tapahtui taas pieni herääminen itsellä ja toivottavasti tämä ajatus nyt pysyy mielessä pidempäänkin. Eli Urho teki seuraamista ihan ok, mutta vaatii alkuun virittämisen, joka on jostain syystä unohtunut jonnekin. Oma äänen käyttö, jännite ja ruokapalkka oikeaan paikkaan. Urholta pitää vaatia ja sille pitää keksiä uusia jekkuja, muuten poika kyllästyy tekemiseen. Ruokapalkka todettiin paremmaksi ja sillä jatketaan. Vähän Urho tuppaa edistämään ja sitä ei pidä hyväksyä. Olipahan taas hyvä herätys omistajalle. Välillä vaan tuntuu niin haastavalta treenata kahta ihan erilaista koiraa.
 
Maanantain paukuttelut meni ihan kivasti. Pojat ei raketeista mitään välittäneet, tosin oltiin sisällä klo 18-01. Iitukaan ei välittänyt ulkona kuuluvista vaimeista paukuista ja sisällä pöhähteli ihan pari kertaa vain kun oikein lähellä jysähti kunnolla. Keskiviikkona käytiin juoksemassa molempien kanssa erikseen 5km. Paremmin menee, kun juostaan erikseen.
 
Torstaina oltiin omatoimi agitreeneissä Urhon kanssa. Tehtiin keppejä ohjureilla (muutama puuttui välistä), pöytää, keinua, puomia, A:ta ja tietty kontakteja. Nyt viimein on herralla tapahtunut ahaa elämys ja tarjoaa kontaktia jopa menemällä vaan kontaktille esim. puomilla. Vauhti treeninä otettiin 3 hypyltä putkeen menoa ja sitten taas 3 hyppyä perään. Ja vauhtiahan löytyi. Otin myös pressuesteellä 80cm hyppyä ja sitten noutoa nännikumilla. Ja hyvin reippaasti se poika hyppäsi ja nouti, ilman mitään loppu luovutuksia.
 
Lauantaina käytiin ottamassa esineitä Luukissa. Tallottiin puolikas esineruutu 6 esineellä. Urho pääsi ensin hommiin ja haetutin 4 esinettä. Urho toimi hyvin ja reippaasti. Iitulla haetutin 5 esinettä ja sekin toimi oikein esimerkillisesti. Tosi hyvä esinetreeni pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti