lauantai 5. tammikuuta 2013

Vko 52 ja tavoitteiden tarkastelua

Jouluviikolla tottisteltiin muutamaan otteeseen Luukissa ja vedeltiin autonrengasta. Iitu oli normaali energinen itsensä ja teki hommia onnessaan. Urhon keskittyminen oli taas välillä parempaa ja välillä huonompaa. Hajut tuntuivat kiinnostavan normaalia enemmän ja veivät viimeisenkin keskittymisen. Tästä syystä kävin tutkituttamassa Urhon eturauhasen ja hakemassa Tardak pistoksen. Katsotaan nyt onko tuolla Tardakilla mitään vaikutusta. Eturauhanen oli ihan normaali eli siihen ei onneksi naisten perään meuhkaaminen vaikuta. Urhon kastroiminen on mielessä nyt pyörinyt ja jatkan asian mietiskelyä.
 
Iitun tavoitteet vuodelle 2012: Jäljellä olisi tavoitteena päästä 3-luokkaan kisaamaan. Katsotaan nyt miten tuo seuraaminen ja paukut neidin osalta kehittyvät. Toko saa olla "tauolla" ja jatketaan sen treenamista tosissamme myöhemmin. Tokoa pystyy kuitenkin treenailemaan vanhempanakin. PK puolella tottiksessa hypyt on niin raskaita, että panostetaan siihen tässä vaiheessa kun kunto sen vielä salliin. Tokoa tosin treenaillaan omaksi iloksi, jos aikaa riittää.
 
Seuraaminen on Iitulla parantunut huimasti ja paukutkin on olleet suht ok. Jälkikisoihin oli kova yritys ja varasijalle päästiin useampaankin kokeeseen, mutta ei tärpännyt. Toko on ollut tauolla ja 3-luokan tottista ollaan hinkkailtu. Kesän Iitu oli ilman propalin lääkitystä ja pärjäsi hyvin. Lumien tultua aloitin lääkkeen varmuuden vuoksi ja hyvin on pärjätty satunnaisia vahinkoa lukuunottamatta.
 
Iitun tavoitteet vuodelle 2013: Edelleen pyrimme pääsemään jäljellä 3-luokkaan kisaamaan. Sen takia töitä tehdään seuraamisen ja paukkujen suhteen. Jälkiä pitää toki myös päästä ajamaan. Tokon voittajaa tekisi mieli alkaa treenailemaan, että saisi itselle vaihtelua. Juoksemista pyritään jatkamaan. Terveyden puolesta olen mietiskellyt Iitun selän kuvaamista, kun sillä oli kesällä outo jalan "hervottomuuskohtaus". Vaiva ei ole uusiutunut ja silloinkin se kesti vain hetken, eikä lääkärikään mitään ihmeellistä vikaa löytänyt.
 
Urhon tavoitteet vuodelle 2012: Treenailua jatketaan jäljen, tottiksen ja agin osalta. Urhon kanssa jumppaamme kovasti, että saadaan vahvistettua takapään lihaksia tukemaan lonkkia ja päästään jatkamaan hyppyharjoittelua. Ajatuksena myös kuvata uudestaan Urhon lonkat/selkä jossain vaiheessa ensi vuotta, ehkä 3-vuotta täytettyään. BH-koe olisi jo aika suorittaa ja tokon alokin pidetään mielessä. Luonnetesti olisi myös suunnitteilla 3-v. synttäreiden jälkeen, mutta voi olla että menee vuodelle 2013.
 
Kesän myötä jumppailut jäivät vähemmälle, mutta muuten treeniltiin ahkerasti jokaista lajia. BH-koe käytiin suorittamassa ja tokon alokasluokasta 3 kokeen jälkeen saatiin TK1 tunnus. Luonnetesteihin ei mahduttu, eikä kuvissa vielä käyty. Kisaamisen puolesta tuloksiin voi olla oikein tyytyväinen.
 
Urhon tavoitteet vuodelle 2013: Treenailua jatketaan ahkerasti ja juoksemistakin myös. Luonnetestiin pyritään pääsemään ja selkä/lonkat käydään kuvaamassa ja samalla harkitaan kastrointia. Jälkikisoihin olisi mukava päästä, mutta vielä riittää töitä varsinkin janoissa ja tottiksen kestossa. Tokossa avoimen luokan liikkeet otetaan ohjelmistoon ja josko päästäisiin korkkaamaan kyseinen luokkakin. Agissa olisi hyvä mennä kokeilemaan ainakin möllikisoja.
 
Haasteita ainakin riittää ohjaajalle. Positiivisin mielin lähdetään katsomaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti