lauantai 22. joulukuuta 2012

Vko 51

Maanantaina juoksemassa. Jotain jekkua piti Urholle keksiä, kun ei juoksu viimeksi maistunut. Teinpä sitten niin, että ensin juoksin Iitun kanssa 5km ja sitten kävin vaihtamassa Urhon ja heitin vielä nameja eteiseen joita Urho yritti pyydystää. Kiskoin pojan pois ja lähdettiin juoksemaan ja vauhtiakin löytyi. Ihan eri meiningillä mentiin kuin viimeksi. Ehkä nyt tehdään vain lyhyempää motivaatio juoksua jonkun aikaa ja kotona ruokapalkka odottamassa.
 
Torstaina agitreenit. Etäisyyden arvioinnilla aloitettiin. Urho hyppäsi hyvin ja taloudellisesti. Ohjaajan liike toi mukaan vauhtia. Alaspäin tultaessa väsähti ja hypystä tuli hiukan löysempi.
 
 
Toisessa harjoituksessa pk-hyppy mukana. Ensin pk oli 50cm korkeudella, mutta Urho kiersi sen. Käytössä oli keltainen pressueste, jollaista Urho ei ole ennen nähnyt. Taisi ihmetellä estettä. Sitten pk estettä laskettiin 10->20->10cm ja nyt hyppäsi hyvin ja rennosti.
 

Rataharjoituksessa kepeillä välistä puuttui jo useampi ohjuri ja hienosti meni. Urho osaa hakeutua itse oikeaan väliin. 5 esteellä niisto. Kiva radan pätkä, tehtiin tosiaan 1-7 esteet.


Lauantaina Anskin kanssa Luukissa ottamassa vetotreenit. Käytiin ensin lämmittely lenkillä porukalla ja kolmikko sai painella menemään keskenään. Kivaa oli taas. Urho pääsi ensin vetohommiin ja alkuun ja loppuun muutama kierros kävellen ja väliin meidän välillä juoksutusta. Urholla oli hauskaa ja vauhtia riitti. Iitua vaan kävelytettiin muutama kierros, koska sille vetäminen on selkeästi raskaampaa kuin pojille. Ja tänään aamulenkillä Urho taisi tönäistä Iitua takapäähän, josta seurasi ulahdus ja hetken aikaa hännän roikotusta. Kesällähän on pari kertaa käynyt samalainen juttu. Nytkään ei mitään arkaa kohtaa löytynyt ja häntä nousi hetken päästä ylös ja meno jatkui entisellään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti