lauantai 22. joulukuuta 2012

Vko 50

Maanantaina juoksemassa 10km. Koirille ei oikein juoksu maistunut, selkeästi laiskotti. Tiedä sitten mistä johtui?

Torstaina Urhon kanssa agitreeneissä. Aloitettiin korkeuden arvioinnilla, jossa nostettiin 50->65->50cm. Urho hyppäsi paremmin kuin viimeksi ja kun ohjaajan liike otettiin mukaan tuli poikaankin vauhtia. Hyppy oli kuitenkin joka kerta hiukan erilainen eli hakee oikeaa tyyliä. Hyppy kehittyy, kunhan vaan tehdään toistoja. Toisena harjoituksena tasaokseri 45->60->45cm. Hyppytekniikka hyvä ja hypyt tasalaatuisia eli paikalta lähtevät hypyt helpompia kuin useamman esteen suoritukset. Kerran tiputti alaspäin tultaessa riman liina laakean hypyn takia. Tämän jälkeen tehtiin vielä rataharjoitus, jota en enää muista. Urho teki kuitenkin hyvää rataa.
 
Perjantaina tottisteltiin Anskin kanssa Luukissa. Samoja juttuja hinkkailtiin ja ihan kivasti meni molemmilla. Juurikin olin avautunut Urhon pienoisesta "laiskuudesta" löytyi pojasta vauhtia kunnolla. Aloitettiin pienellä palloleikillä ja siitä lähdettiin seurauttamaan. Pallo palkka pelitti hyvin ja Urho innostui oikein kunnolla hommasta. Pidettiin treeni aika lyhyenä, etten onnistui kylläännyttämään sitä. Iitun seuraaminen oli tosi kivanoloista ja oli hyvällä paikalla. Nyt pitäisi vaan päästä ampumaan ja katsomaan sen vaikutusta seuraamiseen. Tämän jälkeen aloitettiin uusi "harrastus" eli renkaan veto talven kunniaksi. Vedätettiin koirilla vanhaa auton rengasta parkkipaikalla. Ensin ihan vaan kävellen ja sitten juoksutettiin pari kertaa meidän väliä vauhdilla. Ihan tuntuivat koirat tästäkin tykkäävän.
 
Urho kotona kokeilemassa vetoviritystä
 
Lauantaina käytiin Tarjan kanssa tallomassa esinesuikaleet metsään ja siellä saikin todella rämpiä. Lunta oli mukavasti ja sai tehdä töitä päästäkseen eteenpäin. Tehtiin 2 suikaletta 2 esineellä. Iitu ja Urho molemmat suoriutuivat hienosti. Ei turhia juoksenteluita, ihan vaan töiden tekoa. Iitu yritti vaihtaa esineen toisella suikaleella, mutta kerkesin itse reagoida siihen, eikä vaihto onnistunut, onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti