sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vko 49

Maanantaina juoksemassa koti ympyröissä. Oli sen verran kylmä, etten uskaltanut pitemmälle lähteä, kun ajattelin jos en itse kykenisikään juoksemaan. Hyvin sain hengiteltyä pakkasesta huolimatta ja uudet icebug lenkkaritkin toimi hyvin. 10km tuli juostua taas.
 
Torstai aamuna käytiin pitkällä metsälenkillä  ja sehän näkyi sitten Urhossa illan agitreeneissä. Aloitettiin 8 hypyn perussarjalla (välit 6½f). 2 ekalla kerralla tekniikka ok, mutta vietti vasemmalle. Vasen reuna rimoista nostettiin ylös ja auttoi menemään suorempaan, mutta Urho alkoi läähättämään ja väsähti selkeästi. Laiska poitsu ;). Sitten korkeuden arviointia, jossa vasen reuna hypyissä ylhäällä. 50 -> 65 -> 50cm. Tekniikka ok ja kun ohjaajan liike otettiin mukaan lisääntyi Urhonkin vauhti. Nyt pysyi hyvin keskellä. Rengas + kepit meni hienosti. Kepeillä 3 ohjuria poissa välistä ja hakeutuu hyvin oikeaan väliin. Tapporingissä ensin takaa kiertoa ok. Sitten hyppy+takaa kierto, tässä Urho oli kovasti tarjoamassa pelkästään takaa kiertoa. Tietty kun sitä ensin treenattiin. Saatiin kyllä onnistuneitakin suorituksia. Lopuksi vielä keinua, jonka Urho tekee hienosti. Puomi+A. Suht hyvin pysähtyi kontakteilla, mutta muutamia kertoja jouduttiin korjaamaan. A:lla hidasti jo vauhtia, jotta pystyi pysähtymään kontaktille.
 
Perjantaina tottistelemassa Luukissa. Iitu ensin hommiin ja vähän purkua pallon kanssa. Seuraaminen onnistuikin jo hyvin ja oikea asento pysyi paremmin. Jättävät, luoksetulo, nouto ja eteenmeno ok.
 
Urho oli kovalla innolla tulossa tekemään hommia. Tosin keskittyminen oli taas hiukan heikohkoa välillä. Seuraaminen parani, kun vaihdeltiin alustaa ja vaikeutettiin hommaa. Jättävissä ei meinannut millään istua, tarjosi vain maahanmenoa. Apujen kanssa onnistui viimein istuminenkin. Luoksetulo ok. Kapulanpito ja nouto ok, loppuasentoa vielä hiottava. Eteenmenoa otettiin niin, että Anski seisoa palkkaamassa eteenmeno paikalla. Lopuksi vielä paikkamakuu Rikun kanssa ok. Käytiin vielä tekemässä pieni kimppalenkki ja kolmikko sai painella lumihangessa purkamassa intoaan.
 
Sunnuntaina taas tottista. Otin Urhon ensin nähdäkseni miten vaikuttaa sen päästessä ensimmäisenä hommiin. Vähän oli taas vaikeuksia keskittymisen kanssa seuraamisessa ja vaatikin pientä herättelyä nopeuden vaihteluiden muodossa ja alustaa vaikeuttaen. Kunnon kehuminen ja saalispalkkaus vaikutti positiivisesti Urho motivaatioon. Jättävissä istuminen tuotti taas ongelmia ja otettiinkin vain sitä. Luoksetulo ok, välillä vietätti vähän oikealle eli suoraan tulemista otettiin muutamaan otteeseen. Kapulan pito ok ja nouto ok, edelleen suoraan eteentuleminen vaatii harjoitusta. Eteenmenossa alkoi ennen käskyä vähän hidastamaan vauhtia ja etsimään palkkaa, meni käskystä maahan. Autoon meno ei ollutkaan sitten kivaa ja vähän piti omistajaa vedättää ennen kuin sinne viitsi mennä.
 
Iitua purin taas vähän pallottelemalla. Seuraaminen ja käännökset onnistui hienosti. Iitu oli hyvässä vietissä ja parasta seuraamista pitkään aikaan. Jättävät voi tyylin ok ja samoin luoksetulot. 2kg nouto ok. Eteenmeno hieno. Lopuksi vielä paikkamakuu Rikun ja Urhon kanssa. Hienosti pysyi molemmat aloillaan.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti