maanantai 26. marraskuuta 2012

Vko 47

Tämän viikon juoksut jäi juoksematta flunssa takia. Onneksi tällä kertaa pääsin vähällä ja oireet helpottivat jo loppuviikosta. Torstaina mentiin siis agitreeneihin Urhon kanssa. Treenit aloitettiin taipumisella, jossa 5 hyppyä ja rimat 15cm korkeudella. Hyvin toimi nyt molempiin suuntiin. Poistu oli selkeästi tehnyt jonkilaista ajatustyötä viikon aikana. Toisena harjoituksena oli okserin hyppääminen lähietäisyydeltä eli neljästä jalasta. Okseria nostettiin 50->65->50cm. Urho ei jännittänyt ollenkaan näin korkeaa estettä, vaikka joutuikin ponnistamaan tosi läheltä. Hyppykaaressa oli vielä parantamisen varaa.
 
Radalla kepeillä oli ohjurit, ekalla verkko. Puomilla ja A:lla siivekkeet. Rimat oli 50-55cm korkeudella. Rata oli mukava ohjata ja Urho hyvin mukana. Kontaktit toimi jo paremmin. Keinulla ekalla kerralla vähän jarrutettiin ja sen jälkeen sai keinu pudota omalla painollaan. Urho alkoikin parin toiston jälkeen itse jo hiukan hidastamaan, että keinu tulisi kevyemmin alas. Mukava ratatreeni.
 
 
Perjantaina Anski oli tallonut Urholle Luukkiin jäljen joka kerettiin juuri ajaa ennen pimeää. Jälki oli n. 500m pitkä, nameja oli siellä täällä, kulmia useampia ja 6 keppiä. Jälki oli 1,5h vanha. Janalle lähdettäessä pysähdyttiin ja keskityttiin mitä ollaan tekemässä. Edettiin yhdessä janalla ja Urho nosti itsenäisesti jäljen ja valitsi oikean suunnan, namitkin oli heti palkitsemassa oikeasta ratkaisusta. Urho jäljesti maavainuisesti ja kepit ilmaisi hienosti. Kulmatkin otti mukavasti. Jossain kohtaan muuttui levottomaksi joksikin aikaa ja mietiskeltiin, josko siitä oli peuroja mennyt? Hyvä jälki taas Urholta ja motivaatiota riitti ajamiseen.
 
 
 
Iitun kanssa otin itsekseni seuraamista parkkiksella ja neiti oli suht rauhallinen ja malttoi pitää oikean seuraamispaikan hyvin.
 
Sunnuntaina Luukissa ottamassa esineitä ja tottista. Urho pääsi täyskokoiseen ruutuun, jossa 6 esinettä. Urhoa ennen oli ruudussa ollut 3 koiraa, joista yhdellä juoksut. Urho oli ehkä vähän nukuksissa tai ajatukset harhaili. Tämän oletan johtuvan joko juoksutuoksuista tai viikonloppuna yökylässä olleesta kummipojasta, joka järjesti koirille paljon ohjelmaa. Urho nosti ensin kaikki 3 etuesinettä, vaikka nekin olivat haastavia. Jostain syystä Urholle tuotti ongelmia siirtyä ruudun takaosaan, mutta viimein sinne meni ensin nousi vasen takaesine. Meinasin jo lopettaa tähän onnistumiseen, mutta jatkettiin vielä ja oikean takakulman esine nousikin. Ja mikä parasta Urho teki hienosti töitä, eikä luovuttanut vaikkei esineitä löytynytkään ihan helposti.Iitu teki hienon esineruudun. Se työskenteli alusta alkaen nenä auki ja esineet nousivat varmasti yksi toisensa jälkeen. Iitu liikkui myös hyvin alueella, eikä ollut tietoa turhasta juoksentelusta.
 
Vielä vähän tottista. Urho aloitti seuraamisella ja vaati vähän herättelyä. Hyvin toimi sitten kuitenkin. Kapulan pito ok ja nouto muuten hyvä, mutta loppuasento vaatii vielä hinkkaamista. Iitun kanssa myös seuraamista ja hyvin pysyi oikealla kohdalla ja suorana. Innostuessaan meinaa aueta, mutta pysähdyksillä ja nopeuden vaihteluilla saatiin hyvin pätkiä aikaan. 2kg nouto hieno.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti