maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuu

Elokuun alussa Vaakkoissa tallottiin pojille jäljet ja lähdettiin etsimään kätköjä. Anski talloi Urholle 400m jäljen 6 kepillä. Lenkki venyi reiluun 3 tuntiin eli jälki alkoi olla 4h vanha, kun se ajettiin. Lisäksi ilma oli lämmennyt kovasti ja marjastajia tuli jäljen suunnalta kun oltiin menossa sitä ajamaan. Janan nosto oli hätäinen ja sitä jouduttiin vähän etsimään, kovasti poika yritti jäljestää, mutta olosuhteet oli hankalat. Urho kuitenkin taisteli, eikä antanut periksi mikä olikin todella hienoa. 2 keppiä jäi metsään, mutta 4 nousi. Tämä on kyllä uusi piirre Urhossa, että periksi ei anneta. Ehkä poika alkaa tykätä jo treenaamisesta?Paljolti ollaan vaan lenkkeilty ja nautittu olostamme. Elokuun loppu puolella Vaakkoissa taas lenkillä ja otettiin esineet. Yksi suikale 4 esineellä. Urho ensimmäisenä ja poika oli ihan liekeissä. Ruokakuppi jätettiin odottelemaan kauemmas. Urholla haetutin 3 esinettä ja hienosti teki töitä ja yhtä innokkkaasti lähti aina takaisin ruutuun. Ilo oli suuri, kun viimein kuuli vapautuksen ruualle. Hieno jätkä! Iitu sai hakea kaikki 4 esinettä ja innokkaasti mummo tekikin taas töitä. Aika helposti nousi esineet, taka esineen kanssa sai tehdä vähän enemmän töitä.

Seuraavalla viikolla käytiin kimppalenkin jälkeen tekemässä pellolle jäljet. Urholle talloin 2 jälkeä molemmat reilu 100 askelta ja kulmat vastakkaisiin suuntiin. Molemmissa 2 keppiä. Urho oli hyvin innokas ja jäljesti nenä alhaalla, kepitkin ilmaisi varmasti. Hyvää työtä pojalta.

Viimeisellä elokuun viikolla alkoi Urhon silmä punoittamaan yhtäkkiä. Rapsutteluakin oli taas ilmennyt ja rokotuksetki menossa voimasta. Hyvällä tuurilla päästiin Leena Saijonmaa-Koulumiehelle. Silmään tipat tulehdukseen, haavoja ei onneksi löytynyt. Iho oli taas ärtynyt ja tulehtuneita karvatuppeja löytyi sieltä täältä, kainaloa oli rapsuteltu myös auki. Korvat kunnossa ja muutenkin poika oikein iloinen. Ihon hoitoon pesuja sekä kortisoonisuihketta. Jos vaivat vielä uusii pitää miettiä aletaanko testamaan allergioiden varalta. Jostain syystä Urho on nyt herkkä reagoimaan. Onneksi hoitotoimenpiteet auttoivat nopeasti ja nyt näyttää taas paremmalta. Mevetissä punasilmäinen poika, hauskaa oli kaikesta huolimatta. Varsinkin kun ihana eläinlääkäri syötteli Urhoa nameilla.


Kesäloma muistojaEi kommentteja:

Lähetä kommentti