sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Helmikuu jatkuu...

Tiistain tottistelut on jatkuneet Urhon kanssa talven läpi ja aika kivasti on uudet jutut lähteneet toimimaan. Poikaan on saatu eloa ruualla ja toivottavasti myös pitkäkestoisuutta ajan kanssa. Ainakin liikkeet on nopeutuneet ja Urholla on oikein into päästä hommiin.

Esineitä ollaan otettu viikonloppuisin. Iitu on tehnyt hommia omalla innokkaalla tavallaan ja esineet nousee varmasti. Iitu kyllä ottaa joka treenistä ilon irti. Urhon kanssa käytetään isompaa ruokapalkkaa esineilläkin hyväksi ja toimii ihan hyvin, kunhan saadaan vielä parempaa hallintaa ja malttia.

Perjantaisin ollaan alettu taas käydä uimassa Hyvinkäällä. Iitu menee altaaseen lelun perässä ja Urho hihnassa vähän autettuna. Urholla edelleen pelastusliivit tukena uimisessa, vaikka tekniikka onkin hyvä. Täytyy miettiä, josko kokeiltaisiin Urhon kanssa uimista ilman liivejäkin.Saatiin hankittua oma dobo pallo ja nyt ollaan reippaasti jumppailtu porukalla. Hauskaa hommaa.

Helmikuun lopulla käytiin Mevetissä Iitun kanssa näyttämässä Anu Saikku-Bäckströmille kolmea pattia. Varpaan välissä oleva patti oli rasvapatti ja saatiin tyhjennettyä. Niska ja akillesjänteen viereinen patti menee poistoon ja niistä otettiin ohutneula näytteet. Odotellaan siis mitä tästäkin seuraa...

28.2 avattiin jälkikausi ottamalla janat. Anski oli tallonut Urholle 2 janaa ja Urho oli oikein innoissaan näistä hommista. Se eteni janoilla hyvin, toisella otti takajäljen ja toisen nosti oikein. Jäljestyskin oli hyvää ja kepit nousi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti