sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vko 17 hommailuja

Maanantaina käväistiin taas Salmessa Annikan kanssa metsoa etsimässä, mutta kyllä se herra nyt on siirtynyt takaisin syvemmälle metsään. Kauniissa ilmassa saatiin lenkkeillä ja nauttia luonnon rauhasta.


Kaneli Urhon ihastus

 

Tiistaina kävi fyssari käsittelemässä Eliaksen ja papparainen se nautiskeli. Elias tarjosi taas molemmat kyljet ja kävi pötköttelemään peitolle. Jotain jumeja löytyi, mutta pääsäänöisesti ihan hyvässä kunnossa ikäisekseen.
 
Torstaina agitreeneissä Urhon kanssa ja Ulla kouluttamassa. Aloitettiin pressuesteellä ja sitä nostettiin 50cm -> 70cm ->50cm. 60cm asti hyppäsi puhtaasti sitten alkoi vähän jännittämään. 5 esteen sarjalla 45cm leveät ristikot. Ensin pelkkä lelun tuonti, mutta sitten meno+tuonti, muuten hyvä mutta hiukan jäykkä. Lopuksi harjoiteltiin takaaleikkausta. Vaikeaa oli molemmille, mutta siitä se lähti. Tätä harjoitusta pystytään kesällä tekemään omallakin pihalla 4 esteellä. Ekalle esteelle taputus oikeaan reiteen, 2 vasempaan reiteen jne.
 
 
Perjantaina käytiin Urhon kanssa Nasta Cupissa Puolarmetsässä agi epiksissä. Olin ihan pihalla miten homma toimii, mutta onneksi maksit oli viimeisenä, joten saatiin rauhassa katsella miten muut toimivat. Rata oli mukava ja ne kohdat mitä luulin meille vaikeiksi eivät olleetkaan ja ongelmat tulivatkin lähinnä siitä, että minulla oli hirveä kiire, kun oletin olevani ihan myöhässä Urhon kanssa. Maksikorkuiset esteet varmasti helpottivat omaa osuuttani. En vain sitten kiireessäni ohjannut Urhoa tarpeeksi lähelle esteitä ja 3 esteen ohitusta tulikin ensimmäsellä kierroksella. Toinen kierros otettiin sitten melkein heti perään ja silloin selvittiin 10 virhe pisteellä rimoja tiputtaen. Hauskaa oli ja Urho käyttäytyi hienosti.
 
 
Sunnuntaina aloitettiin maastotreenailu kunnolla ja tallottiin ensimmäiset jäljet Luukin pikku pellolle. Urholle talloin 100 askeleen suoran 2 kepillä, nameja alussa joka askeleella ja sitten joka 3. Tuuli oli puuskittaista. Urho ajoi jäljen intensiivisti ja tarkasti. Ekan kepin ohitti, mutta sitä ei kyllä huomannut kukaan muukaan. Loppukepin ilmaisi hienosti ja olisi kovasti halunnut jatkaa jäljestämistä. Hyvä siis, että intoa ja halua löytyy.
 
Iitulle talloin 150 askeleen suoran 2 kepillä, nameja alussa joka askeleella ja sitten joka 3. Iitu ajoi jäljen ominaisella tavallaan ja kepit ilmaisi hyvin.
 

Sitten oli esineiden vuoro. Tallottiin täysimittainen ruutu, ehkä jopa vähän isompi ja esineitä oli 6. Molemmat työskentelivät innokkaasti ja esineet löytyivät varman oloisesti. Hyvä aloitus maastokaudelle.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti