sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vko 16 ja mitä siitä enää muistaa

Kiirettä pitää kevättä kohden ja kirjoittelut on jäänyt vähemmälle. Viikolla 16 käytiin maanantaina Annikan, Kanen ja Urhon kanssa Salmessa lenkkeilemässä ja etsimässä metsoa. Eipä vaan herra suostunut meille näyttäytymään. Urho ja Kane nauttivat kuitenkin toistensa seurasta ja lenkkeily sujui mukavasti.
 
Torstaina oltiin Urhon kanssa omatoimi agitreeneissä ja otettiin kontakteja pieniä ohjauskuvioita. Lauantaina tottisteltiin.
 
Iitun antibiotti loppui maanantaina ja heti alkoi taas pissavahingot sisälle. Vietiin uusi virtsanäyte tutkittavaksi ja jatkettiin antibioottia ja närästyslääkettä. Näyte osoittautui puhtaaksi ja eläinlääkäri sanoi, että voihan kyseessä olla jokin sellainen bakteeri joka ei kasva näissä olosuhteissa. Ei auta kuin seurata ja kehoitti myös koittamaan karpalorouhetta tai jotain sen kaltaista valmistetta. Sen olin ihan omatoimisesti jo aloittanutkin. Iitun paino on pudonnut pari kiloa ja oletan tämän johtuvan ihan siitä, että vaihdettiin kevyempään/vatsaystävällisempään broileriin ja puuroon. Puuron vaihdoin nyt riisiin ja lisäksi Iitu saa JW:n kanariisi nappulaa. Vettä myös annostelen, että pystyn vähän seurailemaan kulutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti