sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Vko 41 Tokoako?

Maanantaina mentiin Sirkuskentälle treenailemaan tokoa. Saatiin vinkkejä miten avoluokan liikkeet tehdään uusilla säännöillä. Treenit meni paremmin kuin osasin kuvitellakaan. Urholla oli virtaa ja oli ihan innoissaan hommista. Seuraamiset meni hyvin, ainoa vaikeus tuli peruutuksessa, kun herra ei malttanut istua perusasentoon askelien jälkeen ilman käskyä. Tätä siis pitää harjoitella. Ruutu meni näyttöruutuna hienosti! Viimeksi ollaan ruutua tehty joskus hyvin kauan sitten. Jäävät meni oikein ja merkin kiertokin onnistui. Olin ihan ihmeissäni, kun eihän me olla koskaan sitä tehty. Merkkiä ollaan joskus aikoja sitten treenattu, muttei kiertoa. Pitäisi vaan päättää ottaako koiran eteen ja siitä sivulle vai suoraan sivulle? Kaukotkin onnistui lähietäisyydeltä hyvin. Paikalla istumisessa herra lysähti maate jossain vaiheessa, muuten oli rauhakseen. Paikkamakuussa hyvin rauhallisesti, eikä häiriökaveri haitannut ollenkaan.

Tiistaina hallivuorolla seuraamista ja jäävät. Seuraaminen ok, viettiä riittää. Jäävissä tarjosi seisomista istumisessa, muuten ok. Luoksetulo ja nouto ok. Merkin kierto ei sitten mennytkään enää niin kuin edellisenä päivänä. Urholle taisi muistua mieleen merkki, koska jäi seisomaan merkin taakse tai tarjosi siellä maahanmenoa. Lisää treeniä niin eiköhän sekin siitä.

Torstaina jäljestämässä. Anski oli tallonut valmiiksi yhden paalu lähdön ja yhden jäljen 12 kepillä! ja 4 kulmalla ja 4 piikillä. Heinä oli pitkää ja paljon tallottuja harhoja meni pitkin poikin. Ekalla paalulla ei keppiä meinannut löytyä. Otin takaisin ja käskytin ottamaan tarkemmin, löytyi se keppikin sitten. Itse jäljellä kepit nousi hienosti ja ilmaisut teki suoraan, liikkeelle lähdöissä oikein patosi, kun odotti lupaa jatkaa hommia. 1 keppi jäi eli 11 nousi. Kulmat meni pääsääntöisesti hyvin, yhdellä joutui vähän tekemään hommia enemmän. Tosi hieno jälki ja se into mikä pojasta löytyy on tosi mahtavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti