sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Vko 40 Peltojälkeä ja lenkkeilyä

Keskiviikkona pellolla. Talloin Urholle 457 askeleen jäljen, 4 kulmalla, 4 piikillä ja 6 kepillä. Jälki vanheni tunnin. Urho ajoi paremmin jäljen, eka keppi jäi, mutta loput 5 ilmaisi. Edelleen varasti liikkeelle lähdöiss. Kulmat meni aika kivasti.

Torstaina lenkkeiltiin Pirtimäellä ja etsittiin kätköjä. Aikaisemmin Urho ei ole välittänyt ollenkaan kätköistä ja antanut Iitun rauhassa hoitaa etsinnät. Nyt jätkä oli mukana ja etsiskeli ihan onnessaan kätköjä. Hienosti löytyivät jopa ylhäällä olevat kätköt. Rikun kanssa tekivät yhteistyötä.

Perjantaina Anski oli tallonut Urholle 3 paalu lähtöä, joissa keppi nopeasti ja yhden pidemmän jäljen 6 kepillä, 4 kulmalla. Tämähän herätteli kivasti Urhoa ja työskentely parani joka jäljellä. Kepit alkoi nousta varmemmin ja liikkeille lähdöissä malttoi odottaa käskyä. Ja tämä ihan sillä, etten päästänyt sitä lähtemään oma valintaisesti, vaan käskytin takaisin maahan, jos varasti. Hyvin näyttäisi toimivat, kun vaan pojalta vaaditaan. Ajoin jäljen nyt lähempänä Urhoa ja pidätin, ettei vauhti päässyt liian kovaksi. Hyvät jäljet!Launtaina otettiin mökillä peltoesineitä, kun oli kaunis auringon paiste. Urho oli ihan fiiliksissä ja teki hienosti hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti