lauantai 11. lokakuuta 2014

Vko 40 Kyllä se Urho osaa muuallakin kuin kotona

Tiistain agitreenit jäi väliin, kun Elias papparainen piti viedä elänlääkäriin. Imusolmukkeista otetuista ohutneulanäytteistä löytyi syöpä. Nyt elellään päivä kerrallaan niin kauan kun elämän iloa riittää ja papparainen on kivuton. Hemmotellaan ja herkutellaan.

Keskiviikkona käytiin vähän purkamassa energioita metsässä ja 2,5h siellä tuli sitten heiluttua. Minä keräilin suppiksia ja koirat paineli omia menojaan.

Torstaina Urhon kanssa Ullan agitreeneissä. Talvikausi alkoi ja ryhmä uudella kokoonpanolla. Kaikki neljä koiraa on uroksia, mutta hienosti tulivat toimeen ja jokainen keskittyi omiin treeneihinsä. Aloitettiin hyppy + okseri harjoituksella ja tällä kertaa Urho hyppäili innokkaasti ja nätin tasaisesti nostoista huolimatta. Ei minkäänlaista ähinää alastuloilla. Toisena harjoituksena taipumista vapailla lähdöillä ja omaliike mukana, pallopalkka Ullalta. Hyvin taipui ja hakeutui hypyille, ei puoli eroja. Lopuksi ratatreeniä. Ensin esteet 1-16 ja kivasti meni. Urho hyvin kuulolla ja kepeiltä superpalkka, teki hienosti kepit ja hakeutui niille. Loppupalkka tuli putki+17-18.


Viikonlopuksi lähdettiin mökille ja sunnuntaina kotimatkalla pysähdyttiin Janakkalassa agikisoissa. Kävin ilmottauttumassa ja sitten lähdettiin Iitun ja Urhon kanssa lenkille. Autolle palatessa kuulin kuulutuksen, että maksien rataantutustuminen alkaa. Koirat kiireellä autoon ja radalle. Kerkesin käymään radan ihan hyvin läpi, tuomarin turinointia en kyllä kuullut. Minit ja medit oli mennyt niin nopeasti, että aikatauluja oli aikaistettu. Ekalta radalta 10 virhepistettä, toiselta radalta 0 ja hyppäriltä hylky, kun en viitsinyt korjata yhtä ohi mentyä estettä. Eka 0 siis saatiin aikaiseksi ja LUVA.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti