sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vko 42 Kevyttä treenailua

Tiistaina aloitettiin Veikkolan hallilla tottiksen treenailu Urhon kanssa. Treenivuorolla on muitakin EPK:n jäseniä ja saatiin siis ihan uusia häiriökoiria kanssamme treenaamaan. Otettiin seuraamista ja paikkamakuuta. Seuraaminen meni mukavasti. Urholla hyvä fiilis ja kontakti pysyi hyvin. Ei välittänyt häiriöistä mitään. Lopun paikkamakuu oli hiukan levoton, mutta pysyi paikoillaan ja hiljaa. Eiköhän se tästä taas.
 
Torstain aksailu aloitettiin alastulo harjoituksella. Okserilla korkeutta 25/30cm ja seuraavalla hyppyä nostettiin 30->40 ja takaisin. 40cm pieni ähkäisy, mutta 35cm taas hieno hyppy. Toisena harjoituskena otettiin korkeuden arviointia pressuesteellä. 3 hyppyä 25cm 6,5f jalan välein ja pressueste 15-17f päässä. Pressua säädeltiin 65->90->65cm. Hyppäsi hyvin ja yritti jopa varastaa lähdöissä. 80-90cm vähän jo jänskätti, mutta hyppäsi kuitenkin innokkaasti. Ensi kerralla aloitus 75cm. Lopuksi rataharjoitusta, joka oli hankala.Vaikeuksia tuotti 1-3 esteet, jostain syystä poitsu ei meinannut millään taipua halutulla tavalla. Tätä sitten oikeastaan hinkattiin meidän vuoromme.
 
 
Perjantaina käytiin vain Luukin lenkki A&R:n kanssa. Koirat painelivat menemään pitkin metsää ja nauttivat olostaan.
 
Lauantaina oltiin T:n kanssa Bembölessä pellolla. Urholle talloin 550 askeleen jäljen, nameja siellä täällä ja 10 esineellä/purkilla. Jälki vanheni reilun tunnin. Urho jäljesti tarkasti ja otti kulmat hienosti. Esineetkin alkoi nousta entiseen malliin ja ne ilmaistiinkin suoraan. Alkaa poika olla kunnossa. Iitulle talloin 450 askeleen jäljen 8 esineellä/purkilla, nameja siellä täällä ja jälki vanheni reilun tunnin myöskin. Iitukin jäljesti mukavasti nenä alhaalla ja esineet ilmaisi varmasti. Kulmatkin meni huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Hyvät jäljet, jos jäävät viimeiksiksi ennen lumien tuloa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti