sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vko 11 fyssaria ja tottista

Vielä piti Urhon kanssa ottaa rauhassa ja jatkaa lenkkeilyä remmissä. Kävin sitten vain Iitun kanssa juoksemassa 5km. Neiti oli yllättävän ärhäkällä tuulella ja sen todistivat pari vastaantullutta koirakkoa. Iitu on taas pari kertaa pissannut sisälle ja nyt huomasin selkeästi juomisenkin lisääntyneen. Aloitin sitten närästyslääkityksen ja vaihdoin ruuat helpommin sulaviin. Varasin myös ajan lääkärille, josko jotain löytyisi. Oireet ovat vaan niin epämääräisiä.
 
Tiistaina kävi Anu käsittelemässä koirat. Iitu ja Urho olivat hyvässä kunnossa, pientä jumia molemmilla vasemmalla puolella ja Iitulla etureidessä. Iitu varsinkin nautti käsittelystä tällä kertaa oikein kunnolla. Silmät kiinni makoili Anun hoitaessa. Elias olikin sitten enemmän jumissa, varsinkin selästä.
 
Perjantaina tottisteltiin taas Luukissa. Normijutut. Iitu teki hommia innoissaan ja Urho taas oli innokas, mutta välillä pisti leikiksi koko homman. Vähän piti taas herraa herätellä ja siitähän se homma lähti parempaan suuntaan.
 
Lauantaina aivojumppaa eli tunnaria. Iitun kanssa olen yrittänyt tunnaria treenailla hajuerottelun avulla, mutta ei se oikein pelitä. Aloin sitten vaan piilottelemaan kapulaa, jotta muistaisi taas nenän käytön. Katsotaan saataisiinko homma taas pelittämään tällä tavalla. Urhokin etsiskeli kapulaa innoissaan.
 
Sunnuntaina Kauklahdessa tottistelemassa. Iitu aloitti seuraamisella ja ruutua otettiin. Ensi yrittämällä oli ruudun hahmottaminen taas vaikeaa, mutta sen jälkeen toimi eri suunista otettunakin. Sitten ammuttiin seuraamisessa, 2ximuttaen ja sitten 2xnormi seuraamista. Imutettaessa pieni pomppu ja kävi nameihin kiinni. Seuraamisessa ehkä pieni nytkähdys ei muuta. Väliin jättävät, luoksetulo ja kaukot. Kaukoissa aloitettiin 6 vaihdolla, josta neiti meinasi palkata itsensä jo 4 vaihdon jälkeen. Täytyykin nyt tehdä muutamia kertoja niin, että ensin 6-8 vaihtoa ja siitä sitten alaspäin. Josko tulisi malttia. Paikkamakuu ja ampuminen. Pientä piipitystä, kun jätin makoilemaan ja menin piiloon. Rauhoittui ja oli nätisti 2 paukun ajan Iituksi (pientä pään liikettä/levottomuutta).
 
Urho oli taas aluksi pikkasen omissa maailmoissa, mutta heräsi kyllä hommiin. Seuraamista otettiin lumihangessa kahlaten, puunrunkoja ylittäen ym. muuta pientä jäynää. Paransi taas vaadittaessa. Jättävät ok, nouto suht ok, mutta vauhtia saisi taas tulla lisää eli ensi kerralla vauhtinoutona. Kaukoja lähietäisyydeltä ja muuten toimii ok, mutta herra ei malta kuunnella käskyjä vaan olettaa aina että kun tehdään istumista tehdään vain istumista ja ylös nousemisessa sama homma. Toistoja sitten vaan tähän hommaan, että alkaa erottelemaan käskyt kunnolla. Ammuttiin seuraamisessa ei muuta reagointia, kuin korvien kääntäminen paukkua kohden. Sitten pieni huilitauko ja uudestaan ampuminen vapaana ollessa. Ei reagointia, ampujan luokse vaan kova into. Lopuksi paikkamakuu Rikun kanssa itse piilossa, hienosti makoili. Välipalkan jälkeen käytiin vuorotellen kiertämässä koiria, eikä se Urhoa häirinnyt ollenkaan, rauhassa makoili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti